LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen

vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met

NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur

…..

Menu vanaf 22maart

MENU ‘SEIZOENEN’


Radijs en Mierikswortel
Huisgerookte zalm ‘tartaar’ - Waterkers

Tortellini met Broccolini
Daslook - Gefermenteerde citroen

”Maiïtake"
Gele oesterzwam - Aubergine - XO

Witte bonen
Nduja - Lam
of
Venkel
Gooudbrasem ‘Royale’ - Pickles

Flan
Miso - Caramel van aardpeer

of
Kaas (+ €8)


MENU SEIZOENEN     € 90


MENU  'GROENTEN' 


Venkel ‘tartaar’
Dille - Witte bonen

Tortellini met Broccolini
Daslook - Gefermenteerde citroen

”Maiïtake"
Gele oesterzwam - Aubergine - XO

Grondwitloof
Zuurkool - Peer

Flan
Miso - Caramel van aardpeer

of
Kaas (+ €8)

MENU GROENTEN     € 85

…..


LUNCH

OP DONDERDAGMIDDAG EN VRIJDAGMIDDAG
BIEDEN WIJ OOK EEN LUNCH 3 GANGEN
AAN €50

.….


Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.

GESCHENKBON