LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen
vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met
NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur
…..
Menu vanaf 22maart
MENU ‘SEIZOENEN’
Radijs en Mierikswortel
Huisgerookte zalm ‘tartaar’ - Waterkers
…
Tortellini met Broccolini
Daslook - Gefermenteerde citroen
…
”Maiïtake"
Gele oesterzwam - Aubergine - XO
…
Witte bonen
Nduja - Lam
of
Venkel
Gooudbrasem ‘Royale’ - Pickles
…
Flan
Miso - Caramel van aardpeer
of
Kaas (+ €8)
MENU SEIZOENEN € 90
MENU 'GROENTEN'
Venkel ‘tartaar’
Dille - Witte bonen
…
Tortellini met Broccolini
Daslook - Gefermenteerde citroen
…
”Maiïtake"
Gele oesterzwam - Aubergine - XO
…
Grondwitloof
Zuurkool - Peer
…
Flan
Miso - Caramel van aardpeer
of
Kaas (+ €8)
MENU GROENTEN € 85
…..
LUNCH
OP DONDERDAGMIDDAG EN VRIJDAGMIDDAG
BIEDEN WIJ OOK EEN LUNCH 3 GANGEN
AAN €50
.….
Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.